10 dagar kvar

10 dagar kvar till Koh Samui

Så nu är det Torsdag och då är det inte särskilt många dagar kvar tills att vi beger oss till Thailand.

Igår så hann jag med mycket, tog långlunch och köpte skor samt stack ner till bankfacket och lämnade in mina värdesaker.
Bankfacket är knökafullt så nu kan jag inte slänga in mer saker. Känns som att det blir att sälja en mängd silver och guld när man kommer hem.
Framförallt silver då det tar så mycket plats. Hade man bara haft silvertackor så hade det varit bra, men har en mängd större silvermynt (1 -kg silvermynt) som det nog blir att sälja sen.

Men det är ett framtida problem.

Det som är kvar nu är egentligen att ta backup på alla data, flytta ut datorn till föräldrarna, backupen till AJ’s föräldrar. Sälja bilen ska vi fortfarande försöka göra.
Sen är det att flytta krukväxterna hem till AJ.

För att göra det ännu bättre så ska jag på husvisning på Måndag :)

Enligt bilderna så ser huset helt perfekt ut. Finns 3 sovrum och även ett arbetsrum i källaren. Behöver ha ett ordentligt kontor så jag kan jobba ordentligt.

Så vi får se vad dom säger om att fixa köpet asap, inflyttning i Januari och en mängd andra saker.

Egentligen borde vi kanske vänta ett tag till. Men tror inte att det kommer fler sådana här lägen.

Relativt lagom stort hus, dubbelgarage och relativt centralt i hbg.

Vi får väl se vad det är för bud på huset och även i vilket skick källaren är i. Det enda som känns sisådär är att det ligger precis vid sockengatan. Vilket innebär att ljudnivån kanske är lite i högsta laget.
Får ta och sitta utanför ett litet tag och lyssna. Kanske även köra dit en kväll och sätta mig och lyssna. Egentligen skulle man vilja provsova i huset innan man köper det så man vet om man ens kan sova med fönstret öppet eller inte.

Jaja nu ska jag fortsätta jobba och ha det roligt :)

Det här inlägget postades i Thailand och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>