3 månader efter min FS-lasik operation

Så nu har det gått ca 3 månader sedan jag hade min ögonlaserbehandling. Var på en tremånaders kontroll nu i onsdags. Och allting såg ut att vara bra, hade fortfarande perfekt syn och hade inga torrskador på ögonhinnan.

Själv så tycker jag att det har gått helt kalas nu efter min FS-Lasik operation. Jag har själv inte märkt några nackdelar med operationen förutom att jag kanske är lite torrare i ögonen än vad jag var innan jag opererade mig. Märks framförallt när man vistas i torra miljöer (såsom när vi flög till Thailand med den torra luften på planet) och även när man tex grillar och får rök i ögonen.

Nu har jag gått ner och använder bara ögondroppar max 2 gånger om dagen då jag inte behöver det mer. Så min FS-Lasik operation har gått helt perfekt och tycker inte att de gör så mycket att jag behöver droppa mina ögon max 2 gånger om dagen. Detta blir bättre och bättre hela tiden, när vi åkte till Thailand så behövde jag droppa ögonen på morgnarna och gärna innan vi gick och la oss på kvällen. Nu så är det tom så att jag inte märker att jag behöver droppa ögonen på kvällen eller morgnarna, utan det kan bara vara när man verkligen känner mig torr. Så förhoppningvis så kommer jag slippa droppa ögonen snart.

Men som sagt det är inte så mycket jobb med det så jag är glad ändå :)

Och helst nu när det är sommar och man kan se alla människor som spatserar omkring på stan :)

Det här inlägget postades i FS-Lasik. Bokmärk permalänken.

Ett svar till 3 månader efter min FS-lasik operation

  1. Lasek skriver:

    Så vad har egentligen hänt nu, känner du att du är fuktigare i ögonen nu eller är det fortfarande lika dåligt.

    Själv har jag inte haft några problem, det var 4 månader sedan jag hade min Lasek ögonlaserbehandling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>