40 dagar till Thailand

40 dagar till Thailand och 5 månaders semester :)

Det är nu ca 40 dagar tills att vi åker till Thailand och tar en av de längsta semestrarna jag någonsin varit på. Eller det är faktiskt den längsta semestern jag varit på.

Vi kommer att vara borta 4.5 månader. Då kommer vi att åka omkring i Thailand och vara på Koh Samui, Koh Tao, Koh Lanta, Phuket, Rawai, Nai Yang, Krabi, Ao-nang och sen vet vi inte vart mer vi ska.

En sak är bestämt åtminstone och det är att vi ska till Ho-Chi-Minh i Vietnam och se gångarna som bla användes när USA var i Vietnam. Det ska bli riktigt lärorikt och trevlig semester att få åka till Vietnam.

Vi måste även lämna Thailand ytterliggare en gång. Så det blir väl att vi åker till Malaysia och Kuala Lumpur, men det är inte riktigt 100 % bestämt än.

Men fram tills dess så har vi väl lite saker vi ska göra. Vi ska sälja bilen (Så vill ni ha en fin Peugeut 206 från 2006 så är det bara att hojta till ;)).
Adressändring eller eftersändning av post är klar.

Reseförsäkringar har vi skaffat oss.

Alla värdesaker som kostar någonting har vi burit ner till banken och ligger i tryggt (förhoppningvis) förvar i bankfacket vi har :)

Så egentligen skulle vi kunna åka redan imorgon om det inte varit för AJ’s läger. Samt att jag tagit på mig ett större projekt som måste vara avlämnat innan den siste Juli. Spännande spännande.

Vad vi ska göra i Thailand

Så vad ska vi göra för roligt i Thailand då ?
Vi ska egentligen bara leva och ha det gott. Blir en hel del tränande (Thaiboxning på olika läger). Men vi ska även hinna med en massa snorklande och i mitt fall blir det ett och annat dyk.

Slippa allt jobbande och klura lite på vad man vill ha ut av livet, vad man vill göra när man kommer tillbaka. Om man ska göra något annat än vad man gör idag eller vad man ska inrikta sig på.

Jaja nu ska jag nog ta och skriva lite om UFC 132 som gick av stapeln i helgen

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>