Älvsbyhus – Köpa nytt hus

Suttit och tittat på gamla hus och med de priserna som finns idag så kanske man skulle ta och köpa ett nytt hus istället.

Har inte fått kostnadsförslag av Älvsbyhus än men vi har kontaktat dom åtminstone.

Anledningen jag tänkte höra med er kära läsare är att man har läst rätt så mycket dåligt om Älvsbyhus (Även om det är gamla inlägg) så är frågan är vågar man köpa ett Älvsbyhus ?

De blogginlägg och inlägg som finns verkar ha skrivits 2009 och 2010, vilket var ett tag sedan. Så jag räknar det lite som att Älvsbyhus har blivit bättre dom senaste 2 åren, elle rhar jag fel ?

Har ni saker och ting man bör tänka på när man köper nytt hus så får ni gärna kommentera.

Köper vi ett hus av Älvsbyhus så kommer jag att blogga här om byggnaden, vad vi har gjort osv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar till Älvsbyhus – Köpa nytt hus

 1. Andreas skriver:

  När jag var mindre bodde vi i ett Älvsbyhus. Det uppstod en hel del mögel i huset och innan vi sålde det så var vi tvungna att riva badrummet och bygga nytt.

  Alla andra husen på gatan var av samma fabrikat och de möglade också. Skulle själv aldrig köpa hus av dem även om de skulle ha bättrat sig.

 2. Susann skriver:

  Hej Tobias

  Vad roligt att du funderar på att bygga Älvsbyhus!

  Jag arbetar på marknadsavdelningen på Älvsbyhus och vill gärna vara ditt bollplank när du har funderingar runt våra hus.

  Vi har levererat hus i dryga 60 år och arbetar ständigt med att förbättra vår produkt och vår service. Detta är något som varit särskilt i fokus de senaste åren efter en del negativ press vi utsatts för, precis som du nämner i ditt inlägg.

  Ta kontakt med mig på susann.lejon@alvsbyhus.se så lotsar jag dig gärna vidare.

  Med vänlig hälsning

 3. admin skriver:

  Tyvärr så blev det inget nytt hus då vi inte fick någon tomt detta året heller. Så nu väljer vi att köpa ett gammalt istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>