Ännu en fredag

Ännu en fredag :)

Så nu är det sista arbetsdagen för detta året. På söndag bär det iväg mot Thailand. Lägenheten är tömd och allting (förutom möblerna) är utflyttat.
Allting är med andra ord klart för avresa. Det enda vi ska göra är egentligen att packa ner våra saker vi har kvar i en väska.

AJ håller på för fullt att packa, själv tror jag att jag väntar tills imorgon eller på Söndag. Har inte så mycket jag ska ha med mig.

Typ Thaiboxningsshorts, munskydd, smalbensskydd, boxningshandskar, 15-tal boxershorts, 10-tal strumpor, 8 t-shirts, några vanliga shorts, något spel, salt godis, min kindle, min dator, mina kameror, undervattenshus till en kamera.

Ja det är väl det jag ska ta och packa med mig. Det bästa med Thailand är att saker och ting inte är så fasansfullt dyrt så jag kan köpa nya t-shirts och nya kläder om jag skulle behöva någonting. Det enda jag inte har lyckats hitta är boxershorts som passar.

Någonting annat roligt som har hänt ?

Igår var favoritmoster nere med familjen (dvs Nino, favoritkusinerna Anna o Marco). Så då blev vi bjudna till favorit restaurang i Helsingborg, nämligen Haket.
Åt som vanligt en Leonardo Pizza, fantastiskt god pizza med oxfile, beasås och sen det vanliga.

Så man blev nöjd och belåten. Roligt att träffa en del av släkten nu innan vi åker.

I Tisdags så var vi bjudna på Öresundsbåtarna och deras Räkfrossa av Morsan och Farsan. Så då fick vi umgås lite med mina föräldrar och min favoritsyster (plus hennes familj). Alltid lika roligt att träffa syskonbarnen.

Sist jag träffade Emil så frågade jag honom ”Kommer du sakna mig nu när jag åker bort så länge”. Då sa han ”Nääääj”. Ellen sa ”Ja”.

I Tisdags när vi var och åt på båtarna så frågade jag honom samma sak, då tittade han lite på AJ och sa ”Kanske”. Ja dom är supersöta dom där favoritsyskonbarnen :)

Så nu har jag en hel arbetsdag framför mig. En arbetsdag då jag ska slutföra dom sista sakerna på mitt skrivbord, lämna tillbaka alla jobbprylar och även gå på ”Sista måltiden med lärjungarna” på Pizza Hut.

Har blivit alldeles för mycket Pizza denna vecka :). Tur man ska iväg nu och träna på sin semester.

Ska även nämna att AJ har kommit hem, för det är ju också någonting roligt som har hänt 😉

Hon kom hem och överraskade mig en dag innan hon egentligen skulle kommit hem. Så hon kom hem i Måndags istället för i Tisdags.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>