Awus036h och antenn

Awus036h nätverkskort

Igår så lånade jag hem ett awus036h och en stor antenn från jobbet för att titta och se hur många nätverk som kunde upptäckas
hemifrån.

Och jag måste säga att med min vanliga IBM dator så kan jag se ett 10-12-tal olika trådlösa nätverk.

Med Awus036h nätverkskortet så kunde jag se ca 100 stycken nätverk. självklart var det när jag hade min lite större antenn :)

Här är en liten fin bild på både antennen och mitt awus036h kort.

Funderar lite på att skaffa ett nytt kort, men då måste man ju kompilera om kärnor, testa och hålla på och mecka hårdvara för att få det att fungera såsom man vill.

AWUS036h

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Awus036h och antenn

  1. Blackhat skriver:

    Ett av de bästa trådlösa USB nätverkskorten som finns på marknaden. Awus050 har jag inte lyckats med injections men det kommer kanske. Så använder fortfarande mitt gamla Awus036h, kanske även får ta och skaffa den där stora antennen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>