Back 2 Life

Torsdag morgon och man mår som en prins. Ledig hela dagen och AJ och jag ska göra något roligt. AJ har klurat ut någon överraskning.

Enda som kunde varit bättre är ryggen. Det är väldigt ofta att man mår lite halvkasst i ryggen.

Iofs så är det bättre när jag tränar regelbundet (som jag också gör) men det känns fortfarande som ett besvärande moment.

I morse satt jag och tittade lite på TV när jag käkade frukost och fick se reklam för Back 2 Life som ska vara en maskin som kan hjälpa folk som har ont i ryggen.

Skulle gärna vilja testa den men det känns inte som att jag vill lägga ut 2000 kr på en sådan enhet. Vet inte om den funkar eller hur bra den är. Och det känns som att det bara blir jobbigt att skicka tillbaka enheten om man inte är nöjd.

Så är det någon som har testat så får ni gärna skriva vad ni tyckte om Back 2 Life om den hjälpte er.

Ännu bättre hade varit om man hade kunnat låna en i en vecka för att se om det hjälper.

Nu är det mer än ett år sedan jag hade ryggskott sist. Även fast jag inte har haft ryggskott på mer än ett år så har jag ändå ett par gånger haft ont i ryggen och det brukar antingen hålla i sig en dag eller en hel vecka. Vilket är lite trist.

För att ryggen ska bli bättre så tränar jag Core regelbundet. Jag har även slutat köra tunga axel och ryggövningar på gymmet. Jag stretchar mer än vad jag gjorde innan.

Nej nu är det dags att glömma ryggsmärtor och bege sig ut i det fina vädret tillsammans med min underbara sköna AJ.

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Back 2 Life

 1. Tim Karlsson skriver:

  Googlade runt lite och blev inte specielt klokare på det. men det verkar som den har en stark placebo effekt. Länken nedan är en review på maskinen. Jag avstår nog…

  http://www.associatedcontent.com/article/1230530/back2life_machine_product_review.html?cat=5

  // Tim

 2. admin skriver:

  Bra sida fast dom skriver inte att den var dålig utan de nverkar faktiskt ha hjälpt personen i fråga. Någonannan som har lite mer information eller som faktiskt testat maskinen ?

 3. Anita skriver:

  Jag har tyvärr inte haft möjlighet att testa den, så jag letar också efter tips och råd om den egentligen hjälper.

  Tobiasonline – ni får gärna hålla mig uppdaterad om ni får någon bra information.
  För hade Back 2 life kunnat hjälpa mig med mina ryggsmärtor så hade jag blivit urglad.

 4. Christer skriver:

  Hej! Jag har testat den i ett par dagar nu. Efter första gångerna kändes det som om jag flög upp för trappan efteråt. Körde 3 ggr den dagen. En av gångerna ”dubbelpass”. Nu är jag innte på 3.e dagen. Har kört 2 ggr per dag och vaknade kl 0600 (söndag) med samma värk som vanligt. Då körde jag inget innan jag lade mig tyvärr. Generellt kan jag inte säga hur det är ännu, men om jag kommer ihåg det skall jag återkomma om ett par dagar till. Har lånat den av en kompis några dagar. Hans fru tycker att hon har blivit mycket bättre. Jag har diskbrock under nedersta kotan…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>