Bangkok – Fredag

ps. Inlagt i efterhand då vi inte hade Internet i Bangkok.ds

Bangkok – Lumpini Stadium – Thaiboxning – Fredag

Best fight of the night, best fight of the month, best fighters at Bangla BOxing stadium. Det var den frasen som man hörde hela jäkla tiden i Patong innan vi gick på Thaiboxning.

Hur som helst så tänkte vi gå på Lumpini stadium och se en thaiboxningsmatch nu när vi väl är i Bangkok. (IOfs så är det mer än 1 thaiboxningsmatch det är hela 10 stycken).
Så fredagen började med en fantastisk stor och god frukost här på Baiyoke Sky hotel och därefter så satt vi lite på hotellrummet och klurade lite på vad vi skulle göra under dagen. Min ide var att åka till Lumpini STadium köpa biljetter, gå lite i Lumpini STadium och sen gå på något shoppingcenter (SIAM SQuare och åter igen MKB). VIlket vi gjorde.
Köpte även en födelsedagspresent till en av mina favoritkusiner Marco. Och läser du min blogg Marco så får du lov att gissa vad jag köpt till dig, kan avslöja att den är fin och god och luktar gammal ko (jag har den äran, jag har den äran att gratulera dig) (nynnar lite för mig själv här).

Biljetterna till Lumpini stadium gick loss på 2000 bath per PERSON. Hur dyrt som helst, men åter igen så räddade AJ’s lön oss (TUr att jag har AJ :)).

Så nu sitter vi på hotellet och klockan är 17:20. Hunnit med att vandra hela dagen, få en oljemassage som kostade 250 bath (BÖrjar bli duktig på det med prutande ;)).

Och nu ska vi iväg för att se best fight of the year, lumpini stadium.

Därefter så ska vi åka till Patpong och se hur det ser ut där, lovade Paul Cochrane (En trevlig kille som bodde på Le Piman och även tränade Thaiboxning på Rawai Muay Thai) att vi skulle åka dit och ta en bild på oss under ”Super Pussy” skylten.

Imorgon så tänkte vi gå på någon marknad och shoppa en massa onödiga saker (Säger AJ här brevid mig, hon som köpt 3 par skor hittentills och kommer troligtvis att köpa 1-3 par till).

Var någon rolig marknad vi skulle på, men skriver mer om det imorgon.

Så tills dess, tjillevippen från oss i Bangkok till alla er i Sverige.

Det här inlägget postades i Bangkok, Thaiboxning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>