Bangkok – Lördag del 2

Fortsättning Lördag kväll Bangkok

Ja när vi väl kom hem från marknaden så hade vi lite slötid innan vi skulle upp och äta buffe på 82’e våningen på Baiyoke SKy hotel. Så jag testade på ett fishspa. Översatt till svenska är det väl ett fiskspa som egentligen innebär att man stoppar ner tex fötterna i ett akvarium sen finns där fiskar som tycker om att äta död hud som finns på fötterna. SÅ det testade jag på 😉
Skriver om det på en egen liten post.

Därefter fick vi fotmassage på hotellet och sen gick vi upp och åt en fantastisk god buffe. EN massa skaldjur och annat gott. AJ tycker om skaldjur så hon åt mycket räkor.
SJälv så tog jag lite blandat, är egentligen inte så mycket för skaldjur då det tar sådan tid att skala och hålla på. Men deras Tom Yum Gung soppa var helt fantastiskt god.

När vi väl ätit så gick vi på Baiyoke Driving Range igen och slog ut vars 80 bollar eller så. Var en äldre person som stod och tittade när vi spelade och kom med förslag på hur vi skulle kunna förbättra vår sving (Som vi tränat på åtminstone 100 bollar dagen innan, så allt annat än bra var vår golfsving). Efter lite instruktioner och tips och rättningar så tycker jag faktiskt att den blev relativt bra. Även om jag hade lite svårt då golfklubborna var så jäkla korta så det är svårt att vrida ryggen så mycket när man står helt nerhukad.

Därefter så var det dags att sova lite.

Det här inlägget postades i Bangkok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>