Bangla stadium i Patong

Se på Thaiboxning på Bangla Thaiboxning stadium i Patong

Nu har vi varit och tittat på Thaiboxning på Bangla stadium. Några från klubben skulle gå upp och fightas så det var lite roligare än vanligt att gå och titta på.
Vi hade 4 personer från klubben som var uppe i ringen. En svensk tjej (Theresa som tyvärr förlorade).

Sen hade vi Sit-rak som är en av de tränarna vi har. Trevlig kille som är hjälpsam och försöker coacha en så mycket som möjligt. Sit-Rak vann med på KO där han knockade ut sin motståndare med en fin armbåge.

Tyvärr är klippet lite för stort för att jag ska kunna ladda upp det nu, men det kommer sen så här är en bild tills vidare.

Har ett youtube klipp som jag lägger upp inom kort där ni kan se pausen mellan rond 1 och 2 och sen då rond 2 där det väl hände.
Sen var det en av de fighters som tränar på Rawai Muay THai. Ling-long eller något sådant heter han, hur som helst så vann även han på poäng. Trevlig match även om den var lite väl långsam för mitt tycke.

Kostnad för att gå och se på Thaiboxningen låg på 1200 bath men då ingick taxi till och från Rawai Muay Thai lokalen. Det tyckte jag var ett billigt pris att betala då man får tänka att köper man biljetterna där så kostar dom allt från 1500 upp till 2000 bath. Drickan i stadiumen var dyr som tusan (en pepsi cola kostade 100 bath, i affären typ 15 och på restaurang 20 eller så).

Men hur som helst så var det en trevlig upplevelse att gå och titta på. Förutom det så har det inte hänt särskilt mycket.
EFter allt clinchande så har jag fått riktigt ont i ryggen igen så det har varit lite svårt att träna igår och även att göra höga sparkar idag, så det får bli lowkicks :)

I helgen så var vi annars i Patong och kolla på Håkans bar i Patong och på söndagen när vi var helt lediga så åkte vi till Phuket Zoo. Phuket Zoo är enligt mitt tycke inte så mycket värt att åka till, trista djur som går omkring i trista små burar. Det enda som jag tycker är ett trevligt inslag är att man kan ta bilder på sig själv med vissa djur. Så vill du ha en bild där du sitter brevid en tiger så kan du göra det.

Kommer upp en sådan bild här på bloggen lite senare. Och innan så hade även Phuket Zoo en Butterfly Garden, tyvärr är denna nerstängd och flyttad till en egen enhet som du får betala mer pengar för att komma in i. FÖrutom att den är flyttad så har den blivit större, tråkiga är att Butterfly garden ligger på andra sidan Phuket Town. Kanske vi tar och åker dit nästa helg.

KOmmer snart lite fler bilder på mig som Thaiboxare, mig och tigrar och annat roligt. Så håll tillgodo.

Det här inlägget postades i Resor, Thaiboxning, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>