Bedrövlig dag

Usch och fy sådan dag. Kanske inte bara dagen men mest hur aktiemarknaden kraschade. Tyvärr så gjorde jag misstaget att gå in lite för tidigit i marknaden igår så idag så får man tyvärr smaka på den sura smaken av att förlorat en massa jäkla pengar. Usch och fy :/.
Men annars så är allting bra, fortfarande går jag och tittar lite extra och hoppas varje gång att min syn inte har försämrats. Kommit fram till att den är lite sämre när jag är torr i ögonen så har faktiskt börjat använda mig av blink mot torra ögon dropparna. Och då ser man perfekt igen. På måndag så ska jag på min första vecko koll efter ögonlaserbehandlingen. Ska bli spännande att höra vad dom har att säga. Jag har även lagt upp information om min ögonlaseroperation på Syn och ögonlaserbehandling där kan ni läsa mer om hur det gick till och hur jag upplevde allting. Ni kan läsa den under Tobias FS-Lasik ögonlaserbehandling :).

Förutom det så ska jag även på måndag och ta min vaccination inför vår Thailandsresa. Fett med najs.

Så nu har jag bloggat lite och skrivit av mig lite, så nu dags att vara social och kanske även krama om min lilla flickvän.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Bedrövlig dag

  1. Ögonlaser kirurgen skriver:

    Tack för din info om ögonlaser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>