Beställt ympris inför vårsäsongen

Nu har jag äntligen beställt ympris inför vårsäsongen. Det blev från följande sorter :)

Äpplesorter

Aroma

Filippa

Gyllenkroks astrakan

Rött kaneläpple

Plommon

Reine Claude dÓulins

Washington

Tyvärr var det bara en ympgren som tog sig detta året, iofs så gjorde jag inte rätt och lät ympriset vila och egentligen gjorde jag barkympningen lite för sent på säsongen. Men nu till 2014 så ska jag rätta till alla mina misstag och förhoppningsvis så ska inympningarna fungera bättre och kunna leverera äpplen om några år :)

Det här inlägget postades i Hus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>