Bokrecension Grannen

Så eftersom jag läste En nästan vanlig man på min semester och verkligen uppskattade hur boken var skriven och även handlingen i boken så tänkte jag att jag skulle läsa Grannen när jag kom hem.

Sagt som gjort så köpte jag boken igår och började läsa den igårkväll.
Eftersom jag suttit och gjort en massa tristess saker idag (såsom fixat med räkningar, skickat fakturor och en massa småsaker) så kände jag att jag inte hade någon motiviation att jobba ordentligt. Så det har blivit att jag har läst idag istället i ett par timmar.

Så idag läste jag ut Grannen och måste säga att den var bra. Silfverbielke är tillbaka och man skulle verkligen inte vilja vara granne med honom.

Boken heter Grannen då Silfverbielke har flyttat till ett villaområde utanför Stockholm och leker rövare med grannarna. Detta plus en massa andra konstigheter gör kanske inte boken lika spännande som ”En nästan vanlig man” men fortfarande riktigt spännande och bra bok.

Så denna bok rekommenderar jag. Tänkte även jag skulle ta och läsa ”Förlåt min vrede” som jag såg var på rea på Maxi.

Nej nu får jag nog ta och jobba lite till innan jag går och tränar.

Ha det så trevligt allihopa.

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>