Bones of the hills

Så då har man läst klart Bones of the hills av Conn Iggulden. Ser framemot hans nästa bok om Genghis Khan eller nu när Genghis är död (han dör i slutet av bok tre) så blir det hans son som nästa bok kommer att handla om. Redan i bok tre så börjar Kublai Khan och dom andra komma in och vara med. Spännande familj och verkligen spännande tid. Hur som helst så ärdet en bok jag kan rekommendera er som tycker om historiska böcker som innehåller åtminstone en gnutta sanning. En stor del av det Conn Iggulden skriver är sant fast bara omformulerat och ändrat lite på datan för att göra böckerna mer läsvärda.
Funderar om jag ska börja läsa hans andra böcker om Roma riket. Jaja vi får se. Börjar nämligen bli dags att köpa på sig lite böcker inför sommaresemestern och det kommer nog krävas ett par böcker om vi ska vara borta en hel månad :)
Ser verklige nframemot att få åka iväg till Rawai och Thailand – ska bli riktigt skönt.

Annars så har det inte hänt särskilt mycket idag, jobbat, tränat och råkat peta mig i ögat. Kanske inte så smart, känns faktiskt lite så här i efterhand. Hoppas inte jag har rubbat hornhinnan nu. Tror inte det men man är lite så här extra nervös efter min fina FS-lasik ögonlaseroperation. Börjar även få slut på ögondropparna så kanske får gå inom memira snart och be dom kolla. Den 24’e har jag åtminstone bokat mitt återbesök.

Ni får alla ha en trevlig kväll.

//TW

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>