CCSA Checkpoint R75 certifiering

Så idag har jag fått tummarna loss och tagit CCSA R75 Exam 156-215.75.

En massa småsaker som man har glömt bort och många saker som man inte ritkigt använt sig av, även om man jobbar med Checkpoint brandväggar.

Så nu ska jag bara ta CCSE så blir cheferna glada.

Jag har iofs CCSE och CCSE för NGX R60. Men det var ju 6 år sedan jag tog den certifieringen, så de gäller inte mer. När jag tog certen för R60 så tyckte jag det fanns fler böcker att läsa vilket gjorde det lättare att förbereda sig inför proven. Nu fick det bli lite manual läsning och det var väl i princip det hela. Fast nu har jag lite mer handson än vad jag hade sist 😉

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>