Dränering i Helsingborg

Hej ni glada läsare.

Sitter och funderar lite kring dränering och omdränering av vårt hus här i Helsingborg. Varit i kontakt med ett företag som var och tittade och måste säga att offerten jag fick var ett skämt. Tror den innehöll 5 meningar och ett sammanlagt pris. Ingenting om vad som skulle levereas, vad som hände med massorna som tagits upp, inget om försäkringar eller företaget.

Så det blir nog för oss att titta vidare på detta med dränering och vilket företag vi ska välja för att dränera om vårt hus.

Tror inte att det behöver hända detta året, men vi får nog börja planera med dräneringen redan nästa år. Så ni läsare som kanske har varit med och dränerat om ert hus får gärna hojta till om ni har några lämpliga förslag.

Ni ska kunna läsa mer på Dränering sida om Helsingborg, Skåne. Mer information om Dränering. Det var intressant att läsa att Dränering är en av de få saker man kan göra på tomten och trädgården där rotavdrag gäller.

Funderat om man ska göra det själv och bara välja någon som gräver. Men som sagt har inte riktigt bestämt mig än, så det blir väl att klura och se vad det skulle kosta att göra jobbet själv och bara leja ut själva grävarbiten. AJ tycker ju om att gräva så det ska nog gå bra om vi väljer att göra det själv 😉

Det här inlägget postades i Hus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>