Dykning vid Phi Phi

Dykning utanför Phi Phi

Så då har man även testat på att dyka även vid denna semestern.

Jag har varit riktigt taggad utav att få se hajar, som tur väl var så såg vi ett par svartfenade revhajar unär vi snorklade utanför Phi Phi.
Men jag hade hade redan bokat en dyktur som gick ut till Shark Point, Anomena reef och någotannat ställe som jag ej kommer ihåg vad det hette.

Dykturen var riktigt trevlig och jag fick även här se hajar, fast dessa var zebrahajar. Slöa varelser som mest låg stilla och vilade. Har inte sett bilderna från denna dyktur men på ett par utav bilderna så ska jag vara precis brevid en sådan 2 meters haj :)
Zebra haj utanför Phi Phi

Förutom hajar så såg vi även en hel del fisk men även muränor, sjöhästar och en massa färgglada koraller.
Väldigt mycket olika fiskar såg vi också.

På det första dykstället så var det så pass strömt att på vissa ställen behövde man inte simma utan det var bara att flyta med i strömmen runt hela ön :)
Smidigt sätt att dyka 😉

För er som har dykt innan så kanske ni frågar er varför jag inte vet vad ställena hette vi dök på, det borde ju stå i din loggbok.
Jag är så pass lat så jag har ingen loggbok. Har inte brytt mig om att skriva ner mina dyk, så länge jag räknar ut att jag inte är nere för länge så har jag inte skrivit upp någonting sådant.
Borde kanske göra det, men det får bli nästa gång.

Funderar på att ta Advanced så jag kan gå ner lite längre.

Funderar även på det med fridykning, skulle gärna vilja gå en kurs i fridykning och lära mig dyka ner och vara nere i flera minuter utan tuber. Det hade varit helt fantastiskt.

Det här inlägget postades i Resor, Thailand och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Dykning vid Phi Phi

  1. RESESNACK skriver:

    Nu blev jag inte alls lite avis, nej nej :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>