En kväll i Rawai

Igårkväll var det lördag och då var det även slutet på träningsveckan för oss som tränar Thaiboxning på Rawai Muay Thai.

Jag var lite slö så jag skippade eftermiddagspasset och körde lite hårdare på förmiddagspasset. Först så joggade vi 6 kilometer ner till stranden (Nai Harn) för att sen köra boxning, sparring och lite annat roligt. Därefter så joggade jag tillbaka. Ingen annan ville jogga tillbaka så jag fick göra det själv, men som tur var så cyklade AJ tillbaka med mig och då kunde hon hålla vattenflaskan och handduken. Jogga när det är strålande solsken och riktigt varmt och fuktigt gör att man blir rätt så varm av sig 😉

Hur som helst sen på eftermiddagen så låg vi vid poolen och solade ett par timmar, riktigt fint väder var det så vi fick faktiskt lite färg. Sen gick AJ och vilade/sov ett tag och jag cyklade ner och fick massage, sämsta massagen hittentills på hela resan. Därefter så blev det lite sämre väder så vi kollade klart på Rambo – First blood och slöade lite, när väl vädret klarnade upp så tog vi en lång cykeltur upp till någon utsiktsplats här i Rawai och runt lite i Rawai. Därefter så åt vi på ett nytt ställe vi inte ätit innan. Jag tog en fisk i lemonsauce och AJ tog en Charcoal grilled fish med någon god sås till. Därefter var klockan typ 20:30 och det kanske inte låter som särskilt sent för er som läser min lilla blogg, men för oss som varit upp hela veckan kl 06:00 och tränat gumpen av oss tycker det är rätt så sent. Så vi cyklade hem och kollade lite på Karate Kid, iofs så tycker jag att den bör heta KungFu Kid då Jaden Smith inte tränar Karate utan Kungfu, iofs så är det några minuter där när han står framför tv’n och lär sig lite karate moves men det är minimalt. OCh som vanligt så somnade AJ när vi sett ungefär en 40 minuter av filmen, så då stängde vi ner datorn och gick och la oss.

För att läsa mer om Phromthep cape och Rawai så kan ni gå in på Rawai på Phuket,Thailand.
Nu är klockan typ 07:43 och jag letar efter live commentary för UFC 116, vill gärna veta lite resultat.  Själv tror jag att Brock Lesner kommer att vinna.

Tror även att Kurt Pellegrino kommer att vinna. Sen har jag lite delade meningar om Stephan Bonner och Krzysztof Soszynski där jag egentligen inte har en aning. Tror att Stephan Bonnar börjar bli lite gammal och trött av sig men vi lär få se i denna match.

Och precis när jag skulle skriva mer om UFC 116 så gick Internet ner, det är en av de sämre sakerna med WIreless här på Le Piman i Rawai. Internet suger verkligen, går upp och ner lite då och då och det är väldigt irriterande när man sitter och skriver saker.

Jaja nog dags att väcka AJ så vi kan gå upp och käka en smarrig frukost, så ni där hemma i Sverige får fortsätta festa eller sova vidare så höres vi en annan dag.

Så ser det ut från vår terass och idag kommer nog att bli strålande solsken med trevliga äventyr som vi ska ut på.

Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

Ett svar till En kväll i Rawai

  1. Anneli skriver:

    Va fasen! Jag somnade inte alls igår!!! Det var faktiskt jag som ville fortsätta titta, men du var för trött och ville sova. Mesigt!!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>