En man som heter Ove

Jag har besökt Fredrik Backmans blogg ett par gånger och tycker han skriver bra och roliga blogginlägg. Så blev glatt överraskad när jag såg han hade skrivit en bok. (eller egentligen fler böcker än en)

Hur som helst så har jag nu införskaffat En man som heter Ove. Får väl se när jag hinner läsa boken och hur bra jag tycker den är. Men är boken hälften så bra som Fredriks blogginlägg så kommer jag verkligen att uppskatta humorn i boken.

Det här inlägget postades i Böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>