En nästan vanlig man

Så nu har jag tyvärr läst slut på mitt semesterlager av böcker. Köpte bara med mig 3 böcker på denna semestern. Det var först Simon Kernick ”Mord för Mord”. Har läst SImon Kewrnicks 2 andra böcker så tänkte jag skulle läsa även denna.
Handlar om en legosoldat (privatdekare) eller vad man ska kalla honom som råkar ut för problem ute på ett uppdrag och blir anklagad för mord. Han måste lösa vem som dödat hans kompisar och varför.

Den andra boken som jag läste var David Baldaccis ”Rollspel”. Även denna var en bra bok som handlade om en mördare som härmade en massa kända seriemördare. Och huvudrollen är Michelle Maxwell och Sean King (SOm David Baldacci har skrivit ett par böcker om innan). Bra bok, tog inte lång tid innan man klurade ut vems om var mördaren.

Och idag så läste jag ut EN nästan vanlig man. Riktigt bra bok i snabba cash stil. KOmmer att läsa mer Buthler och Öhrlund.

Hur som helst så handlar boken om Christopher SIlfverbielke och hans 2 kompisar Hans Ecker och JOhannes Kruut. Händer en massa spännande saker, bla mord, festande och en massa pengar. Även poliserna som jagar mördarna Jacob COlt mf.

Jaja, nu har det gått en vecka av semestern och min semesterlektyr är utläst.

Så får väl se om jag kan hitta några här på gymmet.

NEj nu är det dags att duscha och sticka och äta.

Ha det så trevligt där hemma i snön :)

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>