En natt i Malmö på hotell

Igår var en sådan dag då jag skulle jobbat enormt mycket. Och eftersom det inte går så mycket tåg till Helsingborg mitt i natten så tog jag in på hotell här i Malmö. Jag valde Hotel Plaza i Malmö och det gjorde jag helt rätt. Hotel Plaza ligger centralt på kasinogatan vilket passade mig perfekt.

Tyvärr så blev jobbet inställt så jag fick ledigt från kl 18.00. Så jag och en vän gick och käkade lite kvällsmat och då tog vi självklart Pizzeria Quattro som inte ligger särskilt långt från min gamla lägenhet. SJälvklart blev det en Kyckling, Chilli pizza. Och den var fortfarande lika god som jag minns att den var.
SÅ det blev en trevlig kväll även om det inte blev så mycket jobbande.

Jaja nu ska jag fortsätta jobba vidare och ha det roligt, ikväll blir det träning och troligtvis titta på nästa del av Dirty Harry filmserien. Så får vi se vad som händer för spännande under morgondagen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>