En vanlig dag

Igår var en riktigt rolig dag. Mycket att göra på jobbet och rätt så trevliga saker var det som behövdes göras. Och det är alltid lika roligt då :).
På kvällen så hann jag hem till min systeryster och lekte lite med syskonbarnen, läste bok, lekte med starwars.
Ögonen mår också helt bra, idag är sista dagen med mina Tobrasone droppar. Dom skulle man ta ca 1 vecka efter ögonlaseroperationen och det har det gått idag (kl 16:40).
Förutom det så känner jag mig frisk och utvilad denna fina Onsdag. Sitter på jobbet och läser OSPF och drömmer mig lite bort till vår Thailands resa som vi ska göra i sommar.
Blir en hel del Thaiboxning, Dykning och även lite sol- och badande. Och om allt har lugnat sig så blir det även 4 dagar i Bangkok.
Sitter och tittar lite på Vädret i Phuket och det ser varmt ut :). Vi kommer att åka till Rawai som just ligger i Phuket, där kommer vi att träna thaiboxning i lite mer än 2 veckor. Hoppas även hinna med lite andra saker när vi ändå är i Phuket. Finns rätt så mycket att både titta på och besöka och det är träningsuppehåll varje dag i ett par timmar mitt på dagen så då blir det att vi åker runt och tittar på lite saker. Har ni tips och förslag på vad som är trevligt att besöka så tycker jag att ni ska skriva en kommentar :)
Lunch och då var det dags för La Empanada La empanada i Malmö – God mat och relativt billigt :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>