En veckas thaiboxningsträning

En veckas thaiboxning

Igår var sista dagen för denna veckan på Thaiboxningsträningen. Eftersom det inte regnade så fick vi jogga ner till stranden. Det var väl ca 6 kilometer joggningstur ner till stranden.
Ingen av tränarna joggade så fick lita på en annan kille som joggat till stranden förr att han hade koll. Men det var inte särskilt svårt att hitta så vi kom fram till rätt strand 😉
Väl nere på Nai Harn stranden så blev det lite boxningsträning och lite lekar. Kanske inte så aktivt som vi själva tyckte det skulle varit, blev inte så lång träning. Hade hoppats på mer, men stranden var inte så fin och det var höga vågor så det var väl därför det inte blev så mycket träning förutom då vanlig boxning.

När vi skulle hem så blev vi skjutsade hem, men jag tyckte att kunde lika bra jogga tillbaka till gymmet så jag tog en joggningstur hem till gymmet. Skillnaden var att jag hade blöta shorts så fick ordentligt med skav på benen och det hade även blivit typ kl 09.?? någonting så varmare hade det blivit. Det var ingen rolig tur hem, riktigt varmt, inte ett moln på himmelen. SÅ allt annat än skönt var det.

Jaja så nu har vi tränat en vecka thaiboxning här nere på Rawai Muay Thai, Rawai, Phuket, Thailand.

Träningsvärk har man, blåmärken på fötterna och smalbenen har man men man känner sig även starkare, större och snabbare än vad man var när man började.

Och självklart så har vi även lärt oss thaiboxning under denna veckan. Jaja nu är det helg och då väntar lite trevligheter som Kobra Show, Patong, Phuket Zoo och nightmarket at Phuket Town.

Nästa vecka så ska vi kolla på Thaiboxningsmatcher på Bangla stadium (I Patong) och självklart fortsätta thaiboxas.

Det här inlägget postades i Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>