Ett år sedan min FS-Lasik behandling

Ett år sedan min FS-Lasik operation.

Nu har det nästan gått ett år sedan jag fick min FS-Lasik operation. Och det har både varit trevligt men även lite otrevligheter.

Det trevliga är att jag bra, vilket har varit fantastiskt när jag har dykt, gått på stan och mycket annat :) ROligt att kunna se människor.
Något annat trevligt har också varit att jag inte använt glasögon när jag kört bil.

Lite otrevliga har varit att jag har haft torra ögon. Det var inte förrän förra veckan som jag var och skulle hämta mer blinkdroppar som receptionisten sa till mig att jag skulle börja mig att avvänja mig med dropparna.

Ingen som sagt det till mig innan så efter jag pratade med ögonläkaren (Som egentligen varken sa bu eller bä ang avvänjning av ögondropparna) så har jag börjat med avvänjningen.

Och det har gått rätt så bra att avvänja mig med ögondropparna. Ögonen är lite torrare än innan och har även haft huvudvärk ett par kvällar. Märker även av att jag är lite mer ljuskänslig än jag tror jag varit innan.
Men jag har åtminstone inte använt mina ögondroppar (förutom förra fredagen ;)).

Så nu ska det bli spännande att se hur synen påverkas och om jag kan fortsätta utan ögondropparna och självklart om huvudvärken försvinner.

Det här inlägget postades i FS-Lasik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>