Facebook dislike knapp

Facebook Dislike knapp

Ännu en smart sak för hackers att släppa. Många sidor har Like knappar men självklart bör där även finnas en dislike knapp.
Detta är någonting som några rätt så klyftiga personer klurat ut att folk oftast mer tycker om att klaga än att gilla någonting.

Och därav Dislike knappen. Är dom inte inloggade i Facebook så måste dom logga in och då är det rätt så simpelt att få dom att gå in på en fusksida för att logga in. Är dom redan inloggade så får man skicka dom vidare till en sida så man kan få dom att slänga in script eller låta dom skriva sitt lösenord igen.

Så klicka inte på Dislike knappar ej heller egentligen LIke knappar. Man kan aldrig egentligen säga att dom verklige när kopplade till Facebook.

Och skulle någon sida be en logga in på ens Facebook så är det ingenting jag rekommenderar att man gör. Farligt att vara inloggade på sidor samtidigt som man är ute och surfar. Bästa är att välja att ”logga ut” istället för att stänga ner fönstret eller bara fortsätta surfa när man väl är klar med sitt Facebookande :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Facebook dislike knapp

  1. Anneli skriver:

    Och så vill du att jag ska lika alla bilder.. tänk om jag blir hackad..=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>