Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning en del av sommarens planer.

Har klurat lite på vad man ska ta och göra för roligt nu under sommaren. Som jag skrivit innan så vill jag gärna åka på guldvaskning. Så det kommer vi att göra.
Förutom det så har jag även nu bokat en fallskärmshoppningskurs på Skydivesyd. För 7800 kr så får man 30 hopp och blir även certifierad :)

Hoppa fallskärm

Ser verkligen fram emot att hoppa fallskärm. Har pratat om det länge med olika kompisar men nu så tänkte jag att jag bokar så får vi se om andra hänger med istället för att vänta.
Den 21-22 Maj så blir det fallskärmshoppningskurs och helgerna därefter så börjar vi hoppa, får se hur lång tid det tar att få ihop 30 hopp. Lär ju ta ett par veckor men det kan det vara värt.

Förutom att hoppa fallskärm så har jag lite andra önskemål inför semestern. Dessa är bla att få dyka lite, börja med fridykning (och då inte i pool utan i öppna havet), åka till Ven, cykla dressin, paddla kanot ett par dagar.

Det är nog de önskemålen jag har på min semester, så varken särskilt dyra eller exklusiva önskemål. Egentligen så kan jag nog vänta med fridykningen och dykningen till en annan sommar/semester. Vill gärna göra fridykningen antingen på Koh Tao i Thailand eller utanför Sharm el Sheikh i Egypten. Detta då det ska finnas bra fridykningsskolor på dessa ställen.

Men vi får se hur mycket resande det blir, beror lite på om AJ ska operera sitt knä. Är inte så sugen på att åka till Thailand eller Egypten själv.

Nej nu får jag nog ta och se vad jag ska göra för roligt idag och påbörja dagens roligheter.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>