Fanta strawberry is NOT da shit

Vi dricker ju inte så mycket läsk nu när vi ska gå ner i vikt. Men för någondag sedan så tänkte jag att jag skulle ta och köpa mig någonting som såg gott ut. Och det var en Fanta Strawberry, jag tänkte att det måste ju vara gott att dricka jordgubbsdryck med kolsyra. Jag menar det skulle ju inte kunna gå fel.

Men så fel jag hade. Fanta Strawberry smakade för det första inte särskilt mycket jordgubb utan bara en klissig, äcklig smak som jag inte vet om det var konstgjord jordgubbe eller hallon. Hur som helst så var det verkligen inte gott.

Så köp inte Fanta Jordgubb om den kommer till Sverige. Är ni utomlands behöver ni inte heller köpa den 😉

Det här inlägget postades i Thailand och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>