Fantastisk dag

Idag är en sådan bra dag då bara allting går mer eller mindre rätt. Även om den kanske inte gjort det, aktiekurserna dök men iofs så återhämtade dom sig lite så det jag förlorade i halva nergången det vann jag tillbaka när dom studsade upp. Annars så spenderades dagen med att mecka Cisco och lite routing, tyvärr hann ajg inte med så mycket som jag skulle velat hinna med att testa men kom fram till att Cisco Packet Tracer är en riktigt trevlig produkt som kan emulera både routrar, switchar,datorer och mycket mycket mer. Mycket av det roliga som man behöver om man vill leka lite nätverk men inte har någon utrustning själv.
När jag tog CCNA för många herrans år sedan så köpte vi in en himla massa routrar plus kablage, och detta var verkligen inte billigt. SÅ denna produkt är helt klockren.
Till lunch blev det La empanada och liten full . Deras lilla fulla är en stor portion med ris, köttfärs, nachochips och lite grönsaker. Smarrigt värre.

Förutom det så har jag också tränat, blev armar och magövningar.

Nu är det dags att äta pannkakor som min fantastiska flickvän kommer att laga (jag har gjort smeten så får hon göra själva maten :)).

Ni får alla ha en trevlig kväll.

OO TW

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>