Fantastisk service från Apple

Jag har som ni kanske sett gjort ett par iphone appar. Mest för att lära mig och för att jag tyckte det var roligt att testa något nytt.
Hur som helst så skulle mitt app devel konto löpa ut nu den 26’e. Troligtvis hade jag missat att förnya abonnemanget. Men nu idag så fick jag ett samtal från ett konstigt nummer. Oftast brukar det vara roliga personer som ringer och vill att man laddar ner saker, köper konstiga saker eller andra lurendrejeri saker.

Men denna gången så var det någon som bara ringde och påminde mig att jag kunde förnya kontot om jag ville. Gjorde jag inte det så kommer tyvärr apparna at försvinna.

Fantastisk service att de ringde och påminde :).

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>