Fight Night i Helsingborg

Då har man i helgen varit på Fight Night och sett en massa bra Muay Thai utövare som fightas loss.

Fight Night

Alla från HBG Muay Thai gjorde riktigt bra ifrån sig.

Från Helsingborg Muay Thai så var det bla Dennis Jacobsen som fick in ett antal bra knä och vann sin match. En annan som också kämpade som jag inte trodde skulle vinna var Emil Hossen. Han fick ordentligt med stryk och såg knappt ut att kunna gå eller stå ett tag där, men han återhämta sig och vann sin match. Riktigt bra kämpat av honom också.

Någon som tyvärr inte vann var Olle Nilsson. Olle gjorde rikgit bra ifrån sig med dom låga sparkarna, hans motståndare fick ta ritkgit mycket med stryk. Tyvärr så fick olle själv en spark som troligtvis gick direkt på knäet för Olle kunde knappt stå upp i sista ronden. Såg hur han led av smärtan men han kämpade vidare tills han inte kunde stå ordentligt på benet.

En riktigt bra match av Olle Nilsson från HBG Muay Thai.

Den största skadan som skedde under kvällen var att en person, vet faktiskt inte vem det var om det kanske var Nils Olson som skulle hoppa in i ringen. Detta var 3’e eller 4’e match men personen råkade snubbla eller halka när han väl hoppade över och landade på sin arm. När han sedan stod upp så var armen böjd i en väldigt konstig vinkel. Även om vi satt på läktaren så kunde man se att armen var bruten. Personen i fråga visade inga tecken på att det gjorde särskilt ont utan gick lugnt och försiktigt ut ur ringen och tillbaka till omklädningsrummet. Armen såg riktigt hemsk ut.

Jaja, vi får hoppas att det blir mer evenemang av denna slag i Helsingborg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>