Fishspa

h1>Fishspa

Hur översätter man egentligen Fishspa till svenska, det får jag kolla upp när jag har lite tillgång till Internet. Men det var åtminstone något jag testade på i THailand. Kostade inte särskilt mycket, 20 minuter gick loss på 50 kr och det är inte särskilt mycket.

SÅ vad är då ett fishspa ?

Det är fiskar som äter död hud från din kropp. I detta fallet så fick man helt enkelt sätta ner fötterna i ett akvarium och så kom det en massa fiskar och började gnaga på mina fötter. Kittlade lite när dom käkade mellan tårna men annars kändes det lite såsom när ens arm eller ens ben har somnat och det pirrar/kilar i armarna/benen.
Förhoppningvis så förstår ni vad jag menar.

< SKa nog ta och titta om det finns något Spa i Sverige som har Fishspa och vad det egentligen kostar. Kan tänka mig att det kostar åtskilliga 100-lappar i Sverige och det tycker jag inte att det är värt men det var roligt att testat på :).

Lägger upp lite bilder så ni får se hur det ser ut.

Det här inlägget postades i Bangkok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>