Fluxx Fluxx hela kvällen

Jag och AJ har upptäckt charmen med Fluxx. Egentligen så blev vi introducerade till Fluxx av Mia och Stefan, det var även från dem vi fick vårt första fluxx spel. Vilket var Pirate Fluxx.


Pirate Fluxx

För er som aldrig spelat fluxx så kan jag kortfattat förklara att det är ett spel där målen och reglerna kan ändras under spelets gång. Så spelare kan vara med och ändra/förstöra reglerna och mål för andra spelare.

När man spelar gäller det att man har lite tur men även spelar strategiskt, vilket kan vara svårt när det kan komma upp nya regler som gör det man försökt spela ihop helt försvinner eller delvis försvinner.

Det låter konstigt men när man väl börjar spela Fluxx så är det riktigt roligt.

Idag så har vi beställt Monty Python fluxx, ska se om det är lika roligt som Pirate Fluxx.

Så för er som tycker om att spela kortspel så kan jag rekommendera Fluxx. Spelet tar ca 20-60 minuter att spela, beroende lite på hur många man är och vad som händer under spelets gång. Är man bara två personer som jag och AJ är så brukar ett parti Fluxx ta ca 15 minuter. Så på en timme så brukar jag hinna med att vinna cirka 4 gånger 😉

Nu ska jag fortsätta beskåda när AJ lagar Texaspanna. Ha det så trevligt alla ni glada människor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>