Flyga till Bangkok

Flyg till Bangkok, Thailand

Usch och fy nu sitter man här på flyger till Bangkok, Thailand och det har gått ungefär 5 timmar.
Bara lite mer än 5 timmar kvar, det är en väligt lång tid att flyga. Som tur väl är så har vi med datorn så sitter och kollar lite på Solsidan och ska nu ta och kolla någon film.

Så om 5 timmar så blir det att vi landar i Bangkok och där ska vi vänta 1.5 timmar innan vi ska åka vidare till Phuket.

Från Phuket flygplats är det inte mer än ca 40 minuter ner till Rawai och hotellet Le Piman.

Sen ska vi lalla omkring lite i Rawai under söndagen och även måndagen och vi börjar först träna antingen måndag kväll eller tisdag morgon beror lite på hur vi känner oss på måndagen.
Själv blir jag rätt så dålig när jag flyger längre sträckor så det kan bli spännande att se hur jag mår imorgon. Men efter lite sömn och en ordentlig måltid så blir jag nog som ny igen :)

Jaja, det var nog allt för denna gång.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Flyga till Bangkok

  1. Flyget skriver:

    Flyget till Bangkok tar väl ca 11-12 timmar från Sverige. När vi flyger till Thailand så flyger vi till direkt till Phuket och mellanlandar där innan, detta gör att flygturen blir lite lättare då man har chans att sträcka på sig och ta en liten promenad efter halva resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>