Första dagen i Rawai

Första dagen

Så nu har jag och AJ hunnit med en morgonträning på THaiboxningen här i Rawai. Jag var även med igårkväll då körde vi 2 timmar. Men nu på morgonen så blev det nästan 3 timmar (eftersom vi var där lite innan och värmde upp).
Och 2.5 timmar riktig thaiboxningsträning här nere i värmen är inte att leka med. HElst inte om man inte är särskilt vältränad till att börja med. Jobbigt har det varit och jobbigare lär det bli när kroppen väl blir mer sliten.

Idag fyller AJ år så planen är att träna THaiboxning en gång till och sen åka till CINEPLEX och gå och se A-Team på firstclass. Man ska få sitta riktigt lyxigt och dricka och äta hur mycket man vill ;). Kostnad skulle vara typ 600 bath, vilket blir väl ca 150 kr per person. Inte så dyrt men ändå.

Hittentills har jag spenderat mer pengar än vad jag trodde jag skulle göra.

THaiboxningssakerna kostnade 4200 bath (handskar, thaiboxningsshorts, linne, handlindor) och sen hotellet och en massa annat onödigt som vi handlat.

Igår var vi och shoppade lite på Central Festival och sen i Pattong. Även om sakerna vi köpte var rätt så billiga så var ju taxiturerna rätt så dyra, handlade för ca 1000 bath men taxiturerna blev på över 1000 bath 😉

Jaja nu ska vi slappa ett litet tag innan vi ska åter till träningen kl 15.00.

Tjillevippen

Det här inlägget postades i Resor, Thailand och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>