Gå ner 5-6 kilo på en dag

Gå ner 5 kilo på en dag

Många snackar om att gå ner flera kilo på en månad. Tex såsom jag skulle göra i Thailand där jag gick ner 6 kilo på en månad.

Då var det riktiga kilo som jag inte gick upp igen (förrän nu ;)), när jag väl slutade träna och började tugga en massa skräpmat igen så har jag gått upp ca 4 kilo av dom 6 jag gick ner ;/). Men det kommer jag lätt gå ner nu när vi kommer till Thailand igen och jag kommer igång med träningen.

Hur som helst att gå ner 5 kilo på några timmar eller en dag.

Tittade på ett klipp från UFC 132 med Wanderlei Silva mot Chris Leben. I klippet får man följa Wanderlei Silva som går ner från 196.8 pounds till sina 185 pounds som han fightades i. Det är mer än 11.8 pounds och det blir egentligen närme 6 kilo än 5 kilo på några timmar.

Här kan ni se videon där ni ser han gå ner successivt genom att helt enkelt basta.

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>