Gå ner 6 kg i vikt

GÅ ner 6 kilo på en månad.

När vi kom ner hit så satt jag och AJ och pratade att vi borde ha ett mål med hela resan. VI kommer ju som sagt inte att börja tävla i Thaiboxning någonutav oss så vad ska vi då ha för mål, förutom att ha en trevlig, solig semester med en massa träning. Jo det ska vara att bli bättre på Thaiboxning (vilket kanske är svårt att mäta).

Gå ner i vikt

Men ett annat mål vi har med resan är att gå ner i vikt. Mitt mål är att gå ner 6 kilo på en månad.

Och AJs mål var att gå ner 5 kilo i vikt. Lyckas vi med detta så skulle vi ta in på ett SPA i Sverige. Troligtvis blir det TYlösand som en liten present att vi lyckats.

Så nu denna veckan har vi börjat jogga på morgnarna och ska förhoppningsvis fortsätta med detta. Vi kommer ju som sagt att köra 2 Muay THai pass om dagen så det lär ju hjälpa lite.

Ska se vad som händer dom första 2 veckorna men förhoppningvis så går man ner lite där och sen om det inte hjälper så får man sluta med att dricka en massa cola, fruktshakes och en massa annat onyttigt.

VI hade vår invägning i fredags och då vägde jag 94.6 kilo. Vilket är lite för mycket för mig, börjar bli lite tjock. Så om jag går ner till ca 88 kilo så blir det bra. Så blir jag lite lättare och förhoppningvis så kommer min rygg att kännas lite bättre, gör den det så ska jag verkligen göra allt för att bibehålla vikten när vi kommer hem.

SÅ nej nu får jag nog ta och sluta blogga och sticka ut och jogga istället :)

Efter joggningsturen så ska jag ha en privatlektion med Yud på Rawai Muay Thai och vi ska ta en timme och fokusera på mina sparkar. ALlt för att göra dom så bra som möjligt. Kostnaden för en timmes privatträning är 500 bath :)

Inte mycket pengar så jag ska köra det ett par gånger till denna månaden vi är här, så får man ju även lite sovmorgon 😉

Ha det så trevligt och lycka till med viktminskningen alla ni som vill gå ner i vikt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Viktminskning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>