Gräver upp gammal altan

Gräver upp gammal altan.

I dagarna så har ägarna till ett av husen på vår gata börjat gräva upp deras altan. Vad de ska ersätta den med vet jag inte.
Men det verkar vara ett stort jobb för att de har en liten grävare och deras altan verkar inte vara alldeles för stor. Men det kanske är så att de ska bygga något större och behöver en liten grävare som kan ta bort alla massor.
Hur som helst så tänkte jag skulle göra lite reklam för ett nytt företag som har startats i dagarna.
Detta företag heter A Stensättning AB och finns i Ängelholm.
Så behöver ni hjälp med grävjobb, dränering eller det som faktiskt A Stensättning AB specialiserar sig på, nämligen stensättning så tycker jag att ni ska besöka deras hemsida.
A Stensättning Ängelholm, Helsingborg, även om A Stensättning AB har sin huvudadress i Ängelholm så erbjuder de även sina tjänster i andra delar av Skåne. Så befinner ni er i Landskrona, Kävlinge, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg med grannkommuner och behöver hjälp med stensättning, dränering eller grävjobb så tveka inte att kontakta A Stensättning.

Så nu har jag gjort lite reklam för ett trevligt företag som har riktigt duktiga stensättare.

Det här inlägget postades i Hus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>