Guld och Silver

Idag är en sådan dag som jag känner att jag har inte mycket att skriva egentligen. Men hur som helst så ska jag på födelsedagskalas för min lilla kusin som fyller 14 år, ska även ta och bo över där så att AJ får PF ikväll. Kan hon behöva nu när hon ska ut och dricka med arbetskollegorna.

Rubriken som står är Guld och Silver och egentligen så skrev jag det därför jag tänkte skriva ner dom aktuella priserna för just guld och silver.
Guld och Silver priset har ökat något fruktansvärt den senaste tiden, egentligen mest guld men tycker även att silver har stuckit iväg i priset per kilo.

Detta är saxat från Priset på guld och silver.

Guld: 305.388 SEK per gram
Silver: 4.583 SEK per gram
Platina: 388.404 SEK per gram

Det är alltså över 300.000 kr kilot för guld. Även om guld är fint att ha så är det fasansfullt högt värderat. Om vi tittar tillbaka ett par år så har guldpriset stigit med ca 300 % och det är väldigt mycket. Som tur väl var så köpte jag guld för min första 2 månaders lön på det jobbet jag tog 2005. Så lite guld har man i bankfacket, kanske börjar bli dags att sälja av allting och köpa någonting annat roligt.

Ni får alla ha en trevlig dag så höres vi en annan dag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>