Hajar i Sharm el Sheikh

Nu under veckan så har man kunnat läsa om hajar som attackerat personer i Sharm el Sheikh. Det har även gått att se bilder på hajar och även någon norsk person som har filmnat när dom kom för nära en haj. SJälv så har jag aldrig sett en haj, varken i Egypten eller i Thailand. Och då har vi ändå varit ute och försökt hitta hajar. Inte i Egypten men i Thailand så åkte vi till någon Sharks Bay där det skulle finnas hajar. Andra som var med och snorklade såg hajar men inte jag. Men där var det till stor del bara små hajar (svartfenad revhajar som var max 1 meter eller så). Men dom hajarna i Egypten verkar vara lite större och sådana skulle jag inte vilja se.

Hörde även på ett reportage på Aftonbladet om en person som kunde det där med hajar som föreslog att man skulle vara lugn om man såg en haj och simma bort från den lugnt och försiktigt. Tror även att det är en bra ide att man håller koll på hajen hela tiden om man skulle se en, men det är ju stor risk att det finns fler hajar i närheten. Och tror att hade man väl sett en stor haj som simmat förbi en så hade man nog fått panik och simmat för glatta livet.

Undrar vad man egntligen hade gjort om man väl sett en haj. Jajavi får se, kanske vi får se någon liten haj när vi är ute och snorklar i Thailand.

Ni kanske undrar varför jag sitter här och skriver en massa trams. Det är så att jag sitter och väntar på att en uppgradering ska bli klar och känner att jag inte har någonting att göra. Så då får jag ta och skriva lite här.
För ett tag sedan så lade jag upp några av mina bilder från Egypten på Bilder från Egypten.

Aj hon sitter och tittar lite TV, Grannfejden.

Så nu är ena brandväggen uppe och då kan jag fortsätta.

Ha en trevlig kväll ni glada människor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Hajar i Sharm el Sheikh

  1. Ola Nilsson skriver:

    Hajar som hajar. Själv tror jag inte att jag skulle vilja se en haj, åtminstone inte i öppet vatten. PÅ akvarium så går det bra men inte om man skulle snorkla.

    Är du intresserad av att se hajar när ni är i Thailand så åk till Koh Similian där finns det ett par ställen där det är rätt vanligt att man kan se hajar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>