Håkans bar i Patong

Håkans bar

När vi kom till Thailand och även innan vi åkte hit så tänkte vi att vi skulle besöka Håkans Bar i Patong. Vi letade för att hitta hänvisningar till hur vi hittade till Håkans bar men vi hittade inga. (Sämre än sämst av Kanal 5 att inte lägga upp ordentliga beskrivningar).

Hur som helst så ska vi nu berätta hur ni hittar till Håkans Bar i Patong.

Hitta till Håkans Bar

Allt ni behöver veta är i princip var Bangla Road i Patong är. Bor ni inte i Patong utan på någon annan ort i Phuket så hittar åtminstone alla taxichafförer till Bangla Road. Det är kring och runt Bangla road som ni kan göra en hel del billig shopping och även här finns stora uteställen. Hur som helst åter till Håkans Bar. Om ni står på Bangla Road så gå ut mot stranden tills gatan slutar. Då är det bara att börja gå uppåt mot Kamala Beach, titta mot stranden så blir det höger. Där ser det ut som att Beach Road ser ut att sluta men den fortsätter. Så gå åt höger en 500 meter eller så så kommer ni att hitta Håkans bar till höger nära nattklubb Club Lime.

SÅ nu vet ni hur man hittar till Håkans bar i Patong.

Det här inlägget postades i Thailand och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Håkans bar i Patong

  1. Monica skriver:

    kul å läsa

  2. Lotta skriver:

    Är Håkans bar fortfarande öppen? Vi var nere och hängde där en del förra året och skulle vilja göra likadant i år. Har redan bokat flygresa och boende i Phuket så finns bara baren kvar så blir det grymt!

  3. Maria Bohlin skriver:

    Håkans bar är inte öppen…till salu till och med…men ute på gatan finns ett trevligt liten bar à la Thai…med sällskapsspel och fria shots…Dock svaga men det e ju tanken som räknas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>