Härliga måndag

Efter en riktigt trevlig helg i Kosta på Kosta Art hotel så har jag nu satt mig ner och jobbat igenom lite saker. Lagt upp en massa nya saker och även klurat lite på mina domäner.

Och kommit fram till lite vettiga saker som inte alldeles för många personer verkar göra. Så det är bara att köra på :)

Jaja för att inte vara så hemlig så har jag även gjort en liten wordpress plugin som ska exekvera include filer om jag vill att jag ska köra kod utanför wordpress som ska göra något som inte har med wordpress tabellerna eller wordpress överlag att göra.

Det blir lättare att göra lite saker som man själv vill göra om man bara kan exekvera sin egna kod. Vet inte om jag släpper wordpress modulen för det finns några andra på marknaden (även om dom är jobbiga). Jaja jag får väl testa min ett litet tag till och slänga upp dom sidorna jag köpt domäner till idag :)

Får vi se hur det blir med mitt nya domän/hemsido tänk.

Så vad har annars hänt i helgen ?

När min morbror fyllde 50 så gav vi honom en present som jag han skulle få denna helg. Det var en helg tillsammans med den närmsta släkten. Så utan att min morbror visste vart vi skulle åka så åkte vi till Kosta Art hotell i Kosta och spaade.
Hur trevligt som helst att få umgås lite med släkten.

Jag hann även med lite träning med storkusinen ML. Han börjar bli riktigt stor och bitig, bara han börjar tänka på att det är bättre att göra rätt än att slänga på för mycket vikter och träna helt fel (Skadar bara kroppen och så tränar man inte den specifika muskelgrupp man vill åt).
Sen var det även lite spaande på Lördagen, fick leka lite med min minsta kusin Gabriel vilket inte är ofta man gör. Även Emil var och badade så han lekte jag också med. Han fick stänka vatten på morfar (även Gabriel fick stänka vatten på Bengt :)).

Kvällen blev det en massa god mat i restaurangen efterföljt av någon slags lek eller egentligen var det flera lekar.

Alla i släkten deltog och sedan var det upplagt på så sätt att det skulle utföras 10 grenar och i varje gren så var det 3 personer med. Sen skulle alla gissa på vem som skulle vinna.

Exempel på olika grenar var ”Vem är mest snörig”, ”Vem är Coolast” osv.

Dom grenarna jag gjorde var ”Vem är snörigast” (tror jag den hette ;)). Denna gren gick ut på att vi skulle få upp ett (malaco) Kola snöre så snabbt som möjligt in i munnen. DEnna gren vann jag, fast inte så överlägset. Marco var riktigt duktig på äta kola snören :)
Vem är smartast – Här skulle man lägga sig på knä och få upp alla smarties från tallriken och sen äta upp alla. Här utklassade jag både Marco och Stefan.
Sista grenen jag var med i Vem är roligast Här skulle vi få in så många marshmellows i munnen samtidigt som vi sa ”Funny Bunny”. Här vann jag fast mest för att dom andra inte klarade av mer än 2 stycken marshmellows 😉

Fast vinnarna var ju dom som hade gissat rätt på vem som skulle vinna de olika grenarna. Där hade jag bara 5 rätt, medans vinnarna hade 6 rätt.

Efter leken så blev det även en tur ner till Kosta Art Hotel Glasbaren en fin bar. Här satt vi och drack lite (själv drack jag Mineralvatten).

På Söndagen blev det först frukost sen blev det träning igen, denna gång kom även Gabriel in och tränade lite :). Marco kom lite senare. Hann med lite badande innan det blev shopping på Kosta Outlet.

Jaja nu ska jag klura ut om jag ska träna eller om min rygg kommer att hindra mig från att träna.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>