Hey man, jogging man

Nu var det iofs en 2 veckor sedan man blev väckt ungefär kl 06:40 med att någon knackade på vår dörr och sa ”Hey man, jogging man”.

Det var tränarna på Lanta Muay Thai som tycker vi skulle ut och jogga med dom på morgonen. Anneli hade nämligen frågat när dom joggade och då sa dom på kvällen och på morgonen, varpå jag hängde med på kvällsjoggingturen. Så dom tog väl för givet att jag ville gå upp kl 06:00 för att äta frukost och sen ut och jogga. Men det var jag inte alldeles för sugen på ;). Hur som helst så var det fantastiskt bra och engagerade tränare på Lanta Gym.
Ska bli trevligt att komma tillbaka till Lanta Gym sen i December.

Nu sitter man här kl 06:10 och ska äta lite frukost innan man beger sig iväg till träningen här i Rawai, på Rawai Muay Thai

När jag ändå skriver så ska jag spy lite galla också. Jag jobbar med ett snöröjningsprojekt där jag ska ha fått köpa 10 % av bolaget och så skulle jag lämna in sidor och annat till bolaget. Mitt enda jobb som jag hela tiden har sagt är att jag kan göra SEO och sidorna. Det är det enda. Igår så kontaktade dom mig och sa att det var kritiskt läge och att jag inte kunde få 10 % av bolaget eftersom jag bara skulle göra SEO och hemsidorna. Ibland blir man bara så trött på människor. Man hjälper till och starta upp någonting och sen när folk börjar bli giriga så ska man inte vara med mer utan då förväntas man göra hur mycket som helst. Jaja it aint over until the fat lady sings. Så vi får se vad som händer, i värsta fall så har jag fått svar på andra som är intresserade.

Men nu ska jag fortsätta äta och vänta på att AJ vaknar.

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>