Hoppa fallskärm

Fallskärmshoppning eller inte

Såg ett litet roligt klipp på youtube som jag tänkte jag skulle slänga upp. Får tacka Jonas som egentligen hittade det och visade det på Facebook.

Kanske inte är direkt höjdrädd men har respekt för höjder och man skulle inte vilja trilla ner om man hade behövt bestiga ett torn som personerna i filmen gör. Riktigt hemskt att bara titta på.

hur som helst så skulle jag lätt kunna tänka mig fallskärmshoppning, planen var egentligen att jag skulle ha gjort det nästa helg men ”kursen” var bara teori i 2 helger innan man ens fick hoppa fallskärm.

Så får nog ta och vänta tills nästa sommar med det. Hittade ett erbjudande där man fick 30 hopp + kurs och annat för under 10.000 och det hade jag lätt kunnat tänka mig att testa på. Så nästa sommar blir det nog att hoppa fallskärm, påbörja utbildningen tidigt på året så man under sommaren kan göra några fina hopp.

Nu får ni ta och njuta av videon

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Hoppa fallskärm

  1. Erik skriver:

    Vem vill inte hoppa fallskärm, tar ett par testhopp innan man själv får hoppa. Men det är det värt att vänta på, för att hoppa fallskärm är en fantastisk upplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>