HQ Bank problem

Sedan i måndags så har jag varit lite konfunderad. Det är nämligen så att för ett tag sedan så gick jag på möte med Exceed och så berättade dom för mig att jag förhoppningvis skulle tjäna en massa pengar genom att köpa strukturerade produkter och annat. Så jag köpte lite strukturerade produkter (aktieindexobligationer) och så köpte jag även en fond som såg bra ut, denna fond tog placering i det som varkade vara intressant och om dom tyckte att marknaden var för dålig så satte dom pengarna i räntebärande papper. Hur som helst så när jag skulle gå in i måndags och titta på min fina depå på HQ Bank så kunde jag bara se mina Aktieindexobligationer som har gått ner ca 10 % :/ men jag kunde inte se mina fonder. Vilket var lite jobbigt. Fortfarande ett problem då jag inte idag (onsdag) kan se mina fonder och varken handla eller göra någonting online. Har felsökt detta till Exceed som i sin tur skulle felsöka till HQ Bank. Så vi får se vad som händer, förhoppningsvis så har jag fonderna kvar 😉 och att dom kanske tom har gått upp stora summor pengar det hade ju varit det bästa för mig. Fanns mycket jag borde ha tänk på innan jag gick med på att handla av eller följa Exceeds råd. Kan rekommendera Finansiell rådgivning funderingar.

Men troligtvis så har även fonderna gått ner. Får nog ta tag i investerandet och lägga upp lite mer struktur och klura lite på vad jag ska handla. Handla en massa optioner så jag kan tjäna riktiga pengar, fast iofs så är det en större risk. Jaja först ska jag ha semester och då får jag klura på hur jag ska Investera mina pengar,kanske köpoptioner eller om jag tror marknaden är redo för en massa blankande och köpa säljoptioner.

Så för nu så är inte HQ bank eller Exceed särskilt högt på min lista.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>