Igår på Nang Guyan

Eller vad ön heter här utanför Koh Tao.

Det var riktigt fint väder och efter att vi varit och tränat Muay Thai så ville jag ut till ön och snorkla lite. Även testa på mina nya kunskaper i fridykning lite. Så vi åkte ut till Nang Guyan eller vad den nu heter.

Här är en liten bild.

Koh Tao

Väl ute så började vi snorkla. Men efter ett litet tag så sträckte jag nackmusklerna, vilket är lite trist. (Ingen thaiboxande idag och har sovit riktigt dåligt då jag vaknar varje gång jag rör mig).

Försökte även ta lite undervattensbilder med mitt Claes Olson skal till kameran. Men bilderna blev inte vidare bra så kommer nog inte att försöka ta så mycket bilder i vattnet mer.

Det här inlägget postades i Koh Tao, Thaiboxning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>