Ingen mer thaiboxning iår

Efter en halvkass vecka med AJ som varit sjuk och jag som missat ett par träningspass och sovit dåligt så är nu veckan slut och idag så hade jag mitt sista träningspass. Först några kilometer joggning och sen var det styrketräning efterföljt av en timmes privatträning med Sit-rak här på Rawai Muay THai.

Känns som att sparkarna och slagen börjar sitta som dom ska, skulle varit trevligt om man fått några bra strechningsövningar så man kunnat bli lite smidigare. FÅr väl ta tag i det nästa vecka när managerna (Tuk och Hehm) är tillbaka. De flesta Thaiboxningsinstruktörerna är väldigt dåliga på engelska. Dom kan någorlunda förklara vad man gör fel eller vad man gör rätt men det är knappt det. Har frågoat ett par tränare ang stretchövningar men dom förstår inte vad man säger.

Jaja, ikväll är det nyårsafton och då så ska vi ut på någon restaurang och äta gott i Patong. Efterföljt så går vi väl ut och tittar lite i Patong.

Annars så är mitt salta godis från Rya Konfektyr slut, vilket är tragiskt :)
Hur gott som helst ju att kunna ta någon karamell när man var sugen på något gott godis. Tog med ca 400 gram godis och nu är det bara 12 karameller kvar så det blir 2 hårda veckor nu innan vi åker hem. SÖtsuget är rätt så stort och har inte druckit nästan något sött (förutom ett par fruktshakes) och det är inte så mycket socker i maten heller. Detta är iofs bra för då klarar jag nog invägningen på måndag. Vill gärna väga under 92 kilo på måndag. Men vi får se vad som händer, om allt går bra så blir det nog en joggingtur imorgon och snabbt inom Rawai Muay THai för att skuggboxas och slå lite på sandsäckarna.

Jaja, ni får ha ett gott nytt år så höres vi 2011 :)

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>