Inget blogginlägg på länge

Så vad har hänt under den senaste veckan. Haft lite strul med ögonen, troligtvis berodde det på att det var katter på festen jag var på helgen innan. Huden runt ögonen var helt uppsvälld och det kliade ett par dagar ordentligt i ögonen. Ögonen var helt rödsprängda. Men det gick över efter ett par nätter. Och efter min FS-Lasik ögonlaseroperation för en månad sedan så tyckte jag det var lite jobbigt och hoppades att jag inte skulle få någon infektion eller annat trist. Hur som helst så gick det över och jag ser fortfarande bra, kanske inte lika bra som jag gjorde i början.
Det positiva med det hela är att nu ca 1 månad efter min FS-Lasik operation så behöver jag inte använda ögondropparna särskilt mycket, känner mig inte torr i ögonen :)

Vad har annars hänt, veckan gick i sin stilla lugna takt. Mycket att göra på jobbet och tyvärr hann jag inte med att mecka något med OSPF som jag gärna hade velat meckat lite med.

Helgen började bra, på fredagen stack vi ut till örby-änga eller vad det nu heter och grillade korv. Inte tagit någon bild på maten utan mest på kossorna vi såg på vägen hem.
Kossorna

Lördagen var vi ute och köpte försenad morsdagspresent till min kära lilla mamma. Förutom det inhandlades det en grill till föräldrarna och vi letade även efter en flakcykel till min systerdotter som fyllde 2 år.
På lördagskvällen blev det grillning efterföljt av en massa Super Mario Bros spelande på vår Wii konsol. Inte så ofta jag sitter och spelar någonting förutom kanske lite Flash spel online och kanske även lite Sudoku också online.

Nimis på Kullen

Söndagen åkte vi till Nimis på kullen och kollade runt lite.
Tog lite tid innan jag hittade körhänvisningar och klurade ut hur man kom till Nimis, jag och AJ trodde det låg längre ut på spetsen av Kullen. Hur som helst så var det en trevlig tur och vi fick även tid att äta lite god mat nere vid Nimis innan vi började att knalla hem igen.Skojja att det var jobbigt att både gå ner och gå upp från Nimis till parkeringen. Att köra dit var i princip att köpa till Himmelstorpsgården som ligger på Kullen. Så antingen går ni in på aktivitetslista.se och letar där eller så söker ni någonannanstans på himmelstorpsgården och ser körhänvisningar där.
På kvällen blev det mer grillande :)

Denna vecka har jag hunnit slutföra en mängd av mina projekt jag har haft, skönt att bli av med dessa innan vi går på semester. 30 dagar i Thailand med både thaiboxning, dykning på Ko Tao och sen en tur inom Bangkok. Ska bli riktigt skönt och trevligt att få åka på semester snart.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>