Inside job recension

Inside Job

Så nu när man sitter och åker till jobbet så har jag sett på Inside Job.

Inside Job

Inte för att vi i Sverige ska klaga alldeles för mycket men det känns ändå hemskt att se en sådan film och känna lite att detta har i princip också hänt i Sverige.

Bankerna och Finansinstitituten gör lite vad dom själva vill och behöver inte själv betala räkningen. Cheferna gör allting för att få högre lönsamhet och satsar pengar som dom själva inte har. När det väl fallerar så står dom själva säkra och troligtvis tjänat mer pengar än jag någonsin kommer att tjäna. Det känns rätt så hemskt.

Fast om man vänder på det hela så varför jobbar man själv inte med finans istället för IT och då hade man själv kanske kunnat tjäna lika mycket pengar och skrattat hela dagarna. Detta kanske tål att tänka på.

Har mycket att fundera på dom närmsta månaderna för en sak är säker. Pengar behöver komma in i större utsträckning än vad dom gjort hittentills.

Det här inlägget postades i pengar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>