Julafton på Koh Samui

Så då är det julafton idag :)

Tyvärr är inte vädret lika bra som vi hade hoppats på, utan det regnar tyvärr :/ Men men så är det ibland.

Så idag har vi hittentills hunnit med att köra ett träningspass på gymmet (Blev ingen thaiboxning idag heller, fortfarande ont i foten) men det blev som sagt ett pass på gymmet efterföljt av en proteinshake. Så nu ska vi nog bara umgås till att det blir dags för julbord ikväll.
Inget speciellt planerat, men vi gör nog någonting så fort det slutat regna.

Julklapparna var inte så många iår. Vi fick en fin julklapp av Eva och Rolf (bla en Alladin ask, mums) och av AJ fick jag ett fotoalbum som hon ska fylla med våra gemensamma bilder när vi kommer tillbaka.

Får väl se vad det blir för julklappar när vi kommer hem.

Och ikväll så blir det julbord på Eldorado här i Lamai, ska bli riktigt gott.
Var runt och tittade vart vi skulle äta julbord, här i Lamai finns det 3 svenska restauranger. Den ena soppeköket har bara öppet till kl 18.00. Så dom som hade julbord var Eriks och Eldorado. Ägaren av Erik verkade väldigt konstig och faktiskt lite otrevlig så vi valde att gå till Eldorado. Detta då ägaren Patrik lagar fantastiskt god mat och är väldigt trevlig. SKa bli gott med julbord, detta året är det nog det första på lägne som jag bara ätit ett julbord.

Nästa år (2012) så ska vi vara hemma i Sverige under julen (troligtvis ;)) och då ska jag se till att äta en 5-10 julbord. Det är ju hur gott som helst. Nästa år ska vi även fira julen med släkt vilket ska bli ännu trevligare än själva maten.

Jaja, nu var det slut på detta bloggandet.

Önskar er alla en god jul.

Det här inlägget postades i Koh Samui och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>