Koh Lanta Gym

Så idag är det Lördag och då har vi varit här på Koh Lanta sedan i Måndags. Började träna i Tisdags och det har varit ett par riktigt hektiska dagar. En massa fantastiskt bra träning och lärt mig en hel del. Tränarna är verkligen villiga att lära ut och vill att man känner sig som hemma.

Gymmet är inte så stort men det gör inte så mycket.

I träningen så ingår även träning på fitnesscenter som är superfräscht. Ligger ca 3 kilometer ifrån Muay THai gymmet så det blir en liten lätt joggingtur dit.

Bara positiva saker att säga om Koh Lanta Gym och tränarna. Däremot så är boendet inte det bästa om man vill bo på gymmet. Rummen är helt OK men för min rygg så är sängarna inte dom bästa. Har gått och haft ont i ryggen hela veckan och tror att det beror på sängen. Annars brukar ryggonten gå över efter någon dag men här har den inte försvunnit. Så det ska bli skönt att lämna Koh Lanta och få ordentliga sängar i Rawai.

När väl deras nya lägenheter (med pool) är klara så kommer jag helt klart att vilja komma tillbaka till Koh Lanta och träna Muay Thai här. Eller så får vi se till att boka boende någonannanstans än på gymmet nästa gång.

Vad är det annars att skriva. Jo igår var vi och käkade på ett ställe som hette ”Linda’s”. Ligger precis vid gamla Garden Hill Resort, typ några 100 meter ifrån gymmet. Fantastiskt god mat, har även hälsosamma frukost/lunchalternativ för oss som tränar.

Så summering av Koh Lanta Gym, FANTASTISKT !

Det här inlägget postades i Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Koh Lanta Gym

  1. Daniel skriver:

    Hej! Såg att ni varit på lanta gym och tränat. Vad roligt :-) Jag var där för snart 5 år sedan och åker dit igen på måndag i månad. Såg att ni gillade träningen kul att det är bra.. Jag har en fråga, vad var det för fitness center som ingick? För när jag var där så låg det ett gym vägg i vägg. Finns det kvar och ingår det oxå? Vad fick ni betala? Behöver man välja om man vill träna 1 eller 2 gånger om dagen? Eller är det bara att åka dit och köra? Tacksam för svar… // Daniel

  2. admin skriver:

    Lanta Fitness Center låg väl en 3-4 kilometer ifrån gymmet. Kommer ej ihåg vad vi fick betala (vi hade kombinerat boende och träning). Träning var 1-2 gånger om dagen. Du får gå på så många du själv vill, beroende på vad du betalar för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>